top of page

Voegwerken gevel: perfectie maakt het verschil

Is uw gevel dringend aan een opfrisbeurt toe?

Of zijn uw voegen beschadigd of sterk verouderd, waardoor ze uitbrokkelen? Dan grijpt u best snel in, want verouderd of onvolledig voegwerk verhoogt het risico op vochtinsijpeling, met alle ongemakken van dien. Bovendien ziet het er simpelweg niet mooi uit. 

Met gevelvoegwerken door Van den Bossche Rudy lost u het probleem snel en duurzaam op. Als ervaren aannemer voegwerken klaren we de klus binnen de kortst mogelijk termijn, met een mooi resultaat tot gevolg.

Van Den Bossche Rudy voegwerken gevel

Voegen herstellen, uitslijpen en uithakken

Wanneer u uw gevelvoegwerken laat uitvoeren door Van den Bossche Rudy, kunt u gerust zijn. Eerst en vooral verwijderen we de oude en beschadigde voegen grondig. Dat kan met een slijptol, een steenbeitel of elektrische hamer. 

Voegen uitslijpen gebeurt met een slijptol met speciaal voegblad. Hier begint u zelf best niet aan, door het hoge risico op beschadigingen. Het uithakken van voegen met een elektrische hamer moet ook zorgvuldig worden uitgevoerd. Eerst verwijderen we de horizontale voegen, vervolgens de verticale voegen.

Schoorsteenrenovatie

Is uw schoorsteen aan renovatie toe? Geen probleem! Bij Van den Bossche Rudy hebben we alles in huis om uw schoorsteenrenovatie tot in de puntjes uit te voeren. 

We herstellen beschadigde gevelstenen en scheurtjes in uw schouw. Ook het voegwerk krijgt een fikse onderhoudsbeurt. Bovendien kunnen we uw hele schoorsteen heropbouwen als de situatie erom vraagt.

Wilt u meer weten over onze service in voegwerken?
Neem snel contact met ons op voor een gratis offerte!

Van den Bossche Rudy is uw specialist in gevelvoegwerken in de regio Wetteren, Laarne, Heusden, Destelbergen, Lochristi, Merelbeke, Lokeren, Zele, Berlare  en Dendermonde.

bottom of page